12 Octombrie 2018
Să ajungeţi la aniversarea Dieselok - este greu, dar se poate
Să ajungeţi la aniversarea Dieselok - este greu, dar se poate
Dieselok Pila Radu Toate ştirile companiei

De 7 ani, Dieselok se îndreaptă spre un vis - uneori alergând, uneori poticnindu-se, uneori doar stând în direcţia acestuia :). Pe parcursul acestor șapte ani de inspirație și motivație pentru a continua lucrul început, Radu Pila nu a cedat, dimpotrivă. Dacă aveţi o atitudine caldă faţă de Radu şi de colegii săi, dacă măcar o dată v-aţi adus maşina în acest centru - veniţi pe 13 octombrie (sâmbătă) la ora 16:00 să sărbătoriţi aniversarea Dieselok.

Va fi mâncare bună, incomparabila, cum se spune, bere de autor - Dieselok's Beer Irish RED ALE de la Labrewtory Brewing Company, networking modern (altfel spus - posibilitatea de a face cunoştinţă cu oameni minunaţi) şi cadouri, care, cât de ciudat nu ar părea, vor fi oferite de către Dieselok. În meniul jocului - măsurători gratuite pe Dynostand, proceduri de curățare a motorului pe bază de hidrogen, depanarea și diagnosticarea motorului după 45 de parametri.

Ce e drept, ca să ajungeţi la această sărbătoare, este nevoie să depuneţi un mic efort. Cum? Să faceţi doar trei paşi în întâmpinare :)

Mai multe informaţii găsiţi aici

Luaţi legătura cu Radu Pila prin intermediul asistentului Mr.One
Trimiteţi oferta comercială Dieselok prin intermediul asistentului Mr.One